produk kita

We offer sawetara saka sudhut lineups produk

SAPA KITA

  • perusahaan img-1
  • perusahaan img-2
  • perusahaan img-3

Kita nawakake VR Simulator

Vart VR, kang dumunung ing Guangzhou, iku salah siji saka Pabrik simulator VR wiwitan ing China.Vart VR wis luwih saka 11 taun pengalaman ing industri VR.Perusahaan kita kalebu area 3000 meter persegi lan saiki luwih saka 60 staf.Kita bisa nawakake proyek VR utawa bioskop siji-mandeg.

Kita nawakake Simulator VR lan mbantu para pelanggan mbukak Bisnis VR.Produk kita dirancang lan diprodhuksi miturut standar Eropa, standar Amerika.Lan kabeh produk kita wis disetujoni dening CE, RoHS, TUV, SGS, SASO.Kita duwe desain, sales, manufaktur, marketing, instalasi, tim sawise-sale paling apik.