Layanan Kualitas Tinggi

Kita nyedhiyakake wektu garansi setaun kanggo para pelanggan.

Kanggo hardware:Yen hardware ana karusakan utawa gagal sajrone periode garansi, hubungi teknisi layanan pelanggan utawa salesman supaya bisa nanggapi panjaluk sampeyan lan ngrampungake masalah sing cocog.

Kanggo piranti lunak:Kita nyedhiyakake layanan piranti lunak seumur hidup gratis kanggo kabeh pelanggan.Kita bisa ngatasi masalah piranti lunak lan sistem kanthi cara remot kanggo njamin operasi tanpa kuwatir.

Sawise nggawe inspeksi kabeh-mubeng lan ngrampungake masalah kasebut, kita bakal menehi panggantos kanthi gratis.Panggantos kasebut bakal dikirim dening DHL utawa FedEx kanthi cepet.

Kita tanggung jawab kanggo biaya ekspres sajrone periode garansi.

Layanan Pelanggan lan Aturan Garansi

• We nyedhiyani siji taun babar pisan kanggo hardware (ora kalebu kaca tingal VR, bagean cepet-nyandhang, lan karusakan gawean manungsa) lan pangopènan seumur hidup kanggo piranti lunak.

• Saben Piece saka peralatan dilengkapi paket bagean cepet-nyandhang nalika dikirim.

• We nyedhiyani support technical seumur hidup kanggo peralatan kanggo njamin upgrade saka hardware, sistem, lan isi.

• Periode babar pisan diwiwiti saka tanggal peralatan dikirim saka pabrik.Kanggo hardware apa wae ing njaba periode garansi, rega biaya bagean sing cocog mung bakal dikenani biaya.

• Yen ana bagean sing kudu didandani utawa diganti, sampeyan kudu ngirim maneh bagean sing rusak lan tanggung jawab kanggo biaya pengiriman.Kita bakal ngirim maneh sawise pangopènan rampung.

• Mangga hubungi layanan customer kita langsung yen peralatan wis gagal.Aja mbongkar utawa ndandani dhewe.Mangga nindakake siji utawa luwih tes langkah demi langkah kanthi pandhuan saka personel layanan pelanggan supaya bisa menehi solusi khusus sawise nemtokake masalah kasebut.Kita nyedhiyakake laporan kegagalan 24 jam lan janjian kanggo ndandani.Jam kerja kanggo dhukungan teknis kaya ing ngisor iki: 9:00 AM - 6:00 PM (Wektu Beijing).Yen perlu layanan ing wektu liyane, mangga nggawe janjian karo tim sawise-sales ing advance.

• Miturut kontrak tuku, wektu babar pisan setaun diwiwiti saka tanggal dikirim saka pabrik.

WARTA PENTING

1. Siji kabel headset ekstra (kajaba HTC VIVE) bakal dikirim karo saben pesenan gratis.

2. Yen bagean gampang rusak rusak ing 30 dina ing nggunakake normal, kita nimbang masalah kualitas lan bakal seneng privasi normal babar pisan minangka aksesoris liyane.

On Service Wektu

9:00 AM nganti 6:00 PM (wektu Cina)

Minggu - Setu (Yen butuh layanan ing wektu liyane, janjian karo tim sawise-sales luwih dhisik)

Rincian Kontak

Sugeng rawuh kanggo hubungi kita!Mangkene cara kanggo hubungi kita!

WhatsApp: +8618122182584

Instal WhatsApp ing:www.whatsapp.com